accesorii pentru masa

250 lei

DESCRIERE PRODUS

-lucrate manual din piele naturala de vita

-un set are 2 suporturi pentru farfurii, 2 pentru pahare, 2 pentru tacamuri si 2 inele pentru servete

DISPONIBIL LA COMANDA

-personalizare prin gravura cu laser ( fotogravura, text sau imagine)

-modificare dimensiuni

Descriere

COLECTIA DE ACCESORII PENTRU MASA contine 8 accesorii  din piele, pentru a innobila orice masa, fie ea festiva sau nu. Un set contine 2 suporturi pentru farfurii, 2 suporturi pentru pahare, 2 inele pentru servete si 2 suporturi pentru tacamuri. Colectia este in serie limitata, fiecare set avand o serie unica.

Setul este confectionat manual, din piele rigida de vita, vopsita si tratata pentru a fi trainica.

Aceste accesorii sunt ideale pentru a fi oferite drept cadou de casa noua, nunta, Craciun, etc. Sunt, de fapt, potrivite pentru orice ocazie, fiind unice si nemuritoare.

Detalii mai tehnice…

De cand intra pielea in atelier sub forma unei role legate cu sfoara, care scartaie si miroase puternic a uleiuri vegetale, pana cand iese sub forma unor produse, este prelucrata doar manual.

Vopseaua cu patrundere puternica este aplicata astfel incat sa ramana doar in stratul de suprafata, interiorul ramanand nuanta deschisa de piele natur.

Accesoriile metalice din otel nichelat ii ofera o durata lunga de viata.

Uzura care apare in urma folosirii nu face decat sa infrumuseteze pielea, care dupa ceva timp are o frumusete aparte. In locurile unde zgarieturile scot la iveala nuanta deschisa a acesteia, se foloseste solutia care insoteste produsul si se aplica conform instructiunilor. Dupa ce solutia a fost absorbita in intregime iar produsul este complet uscat, se lustruieste pielea cu o perie sau o carpa din bumbac.

Go to Top