perna rotunda pentru canapea, din piele naturala

350 lei

DESCRIERE PRODUS
-lucrata manual
-piele naturala de vita
-circumferinta 30 cm
DISPONIBIL LA COMANDA

-personalizare prin gravura cu laser ( fotogravura, text sau imagine)
-modificare dimensiuni sau forma

Descriere

Perna rotunda pentru canapea, din piele naturala, e lucrata manual in Brasov, Romania.

Mirosul, textura si culoarea pielii te fac sa o cauti mereu prin casa. Forma rotunda contrasteaza cu mare parte a obiectelor casnice, creand un balans placut.  Cand stai pe canapea, te trezesti ca o atingi mereu, textura pielii o cere. Apoi, potrivindu-se perfect pe scaunul cu sezut rotund din lemn masiv, o iei cu tine cand te muti la masa. E moale, arata bine… iti place sa o ai prin casa 🙂

Are o poveste interesanta aceasta perna.

Dupa ce am cusut-o si i-am facut ultimele retusuri, am aplicat ultima mana de tratament, pentru fixarea vopselei si potentierea mirosului specific. Am facut asta pe masa din atelier, masa care stie toti pasii din procesul de creatie a unui obiect din piele. Sper sa nu inceapa, vreodata, sa vorbeasca 🙂 Acolo se fac schite, masuratori, se debiteaza pielea, se slefuieste, se gaureste, se croieste, se vopseste… mai ales vopsirea lasa urme adanc impregnate in fibrele lemnului.

Incantat fiind de rezultat, in graba de a vedea prima perna terminata, am impregnat-o pe o parte cu tratamentul cu pricina, apoi am intors-o  cu fata umeda in jos, pe masa, ca sa fac acelasi lucru si pe partea cealalta. Am terminat. Admir din nou, incantat, ceea ce iesise din mainile mele. O intorc pe toate partile si imi vine sa o trantesc de pamant !… o trantesc de pamant, dupa care o scot, in suturi, pe usa afara! Partea care venise in jos, pe masa, era toata murdara de vopsea: urme rotunde de toate dimensiunile, de la preducele, linii in toate partile, de la taieturile de cutter sau pur si simplu pete de toate dimensiunile! Incredibil! Pentru a nu stiu cata oara, in graba ultimelor finisaje, ruinez un produs!

Dau blana o piesa rock, imi torn o cana mare de cafea si ies afara sa mai trag, manios, un sut pernei murdare la care lucrasem cateva ore.

Am savurat cafeaua umbland prin gradina. M-am linistit. Ma intorc la atelier si dintr-odata vad perna uscandu-se lent, la soare. Era superba :)) desenul anapoda, copiat de pe masa de croit, arata incredibil de bine pe perna uscata! Toate acele cerculete si linii, pe jumatate neclare, formau un desen care parea ca iesise din penelul unui mare artist…

Bineinteles ca am reaplicat tratamentul pe partea care scapase curata doar ca, apoi, sa trantesc perna pe masa de croit si sa o apas pe toate partile. Mi-am dat seama ca suturile nu au ajutat cu nimic la formarea desenului, asa ca, de data asta, am asezat-o frumos la soare, pe scaunul pe care imi fac, dimineata, cura de lectura.

Happy end 🙂

Pentru o varianta dreptunghiulara de perna, acceseaza link-ul:

https://danielsavu.com/magazin/by-daniel-savu/

Pentru a vedea comenzi speciale sau unicat, acceseaza pagina noastra de facebook:

https://www.facebook.com/byDanielSavu/

Deasemenea ne gasiti si pe Instagram, accesand link-ul:

https://www.instagram.com/daniel_savu_/

 

perna rotunda pentru canapea, din piele naturala

perna rotunda pentru canapea, din piele naturala

perna rotunda pentru canapea, din piele naturala