bratara din piele naturala no.62

200 lei

DESCRIERE PRODUS

-lucrate manual din piele naturala

-avion din aluminiu, tratat contra oxidarii

-dimensiune reglabila

DISPONIBIL LA COMANDA

-personalizare prin gravura cu laser (text sau imagine)

-modificare dimensiuni

Descriere

Bratara din piele naturala no.62 este lucrata manual in Brasov, Romania.

Simpla, deci frumoasa, mirosind puternic a taninuri si uleiuri vegetale, te face sa o privesti si sa o atingi mereu, atunci cand stai pe o banca, sau in masina, la semafor, doar ca sa simti textura pielii, apoi mirosul sa persiste, o vreme, pe maini…

De cand intra pielea in atelier sub forma unei role legate cu sfoara, care scartaie si miroase puternic a uleiuri vegetale, pana cand iese sub forma unui produs, este prelucrata doar manual, cu drag si rabdare, tinand cont de fiecare detaliu, astfel incat produsul finit sa fie perfect!

Avionul din aluminiu tratat contra oxidarii este lucrat la noi in atelier si arata ca o mica bijuterie, care impreuna cu fasiile din piele groasa ofera o durata lunga de viata si frumusetea pe care doar simplitatea o poate da.

Amestecul de vopsele si nuante e un aspect care niciodata nu iese la fel, ceea ce face ca si din acest punct de vedere, fiecare bratara sa fie unica.

Uzura care apare in urma folosirii nu face decat sa infrumuseteze produsul. Pielea folosita are o frumusete aparte. In locurile unde zgarieturile scot la iveala nuanta deschisa a acestuia sau doar pentru o improspatare a culorii si a mirosului, se aplica tratamentul care il insoteste, conform instructiunilor. Dupa ce solutia a fost absorbita in intregime, se lustruieste pielea cu o perie sau o carpa din bumbac.

O bratara asemanatoare gasesti accesand link-ul:

https://danielsavu.com/magazin/bratara-din-piele-naturala-no-60/

Pentru a vedea comenzi speciale sau unicat, acceseaza pagina noastra de facebook:

https://www.facebook.com/byDanielSavu/

Deasemenea ne gasiti si pe Instagram, accesand link-ul:

https://www.instagram.com/daniel_savu_/

bratara din piele naturala no.62

bratara din piele naturala no.62

bratara din piele naturala no.62

Go to Top