Bine ai venit pe www.danielsavu.com,  site-ul oficial de shopping online al PFA Savu C. Daniel

Acesta se va numi in continuare “Site-ul” si este proprietatea PFA Savu C. Daniel, denumit in continuare “Furnizor”, cu sediul social in Brasov, str. Avram Iancu nr. 54, bl. E, ap.1, jud. Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  F8/422/2019, CUI 40950743

Banca: ING Bank – sucursala Brasov
Cont bancar RON: RO93INGB0000999909055836

Cod SWIFT: INGBROBU

Are calitatea de client si va fi numit in continuare “Clientul”, orice persoana (fizica sau juridica) care acceseaza Site-ul si/sau care plaseaza o comanda catre PFA Savu C. Daniel in sistemul electronic al Site-ului, prin orice mijloc de comunicare asociat Site-ului, sau care interactioneaza in orice alta forma cu Site-ul.

Accesul si utilizarea Site-ului www.danielsavu.com  sunt reglementate de urmatoarele Termene si Conditii, cu care Clientul este de acord prin navigarea pe Site/ logarea in contul detinut pe Site. Furnizorul isi rezerva dreptul sa modifice oricand prezentele Termene si Conditii, fara a fi necesar acordul Clientului si fara o notificare prealabila. Astfel, te rugam să citesti aceste Termene si Conditii de fiecare dată când utilizezi Site-ul.

Neexprimarea acordului tau asupra prevederilor prezentelor Termene si Conditii, duce la imposibilitatea finalizarii unei comenzi sau a logarii in contul detinut pe Site

I. CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Conținutul și designul Site-ului sunt proprietatea PFA Savu C. Daniel si nu pot fi utilizate sau reproduse fara acordul prealabil, exprimat in scris, al acestuia. Clientul nu are dreptul de a publica, transmite, modifica, distribui sau vinde în niciun fel conținutul Site-ului. Utilizarea Site-ului de catre client se va face exclusiv in scop personal si non-comercial, respectiv pentru a vizualiza produsele prezentate, caracteristicile acestora, pentru a plasa comenzi si  a achiziţiona produselor dorite. Utilizarea Site-ului în orice alte scopuri decât cele menţionate mai sus, este strict interzisă.

II. COMANDA

Furnizorul  ofera spre vanzare produse facute la comanda, pe baza solicitarii facute in acest sens de catre Client.

Plasarea unei  comenzi pe www.danielsavu.com este posibila indiferent daca Clientul detine sau nu cont personal pe Site, insa in ambele cazuri sunt necesare datele personale ale acestuia: nume si prenume, email, telefon, adresa, oras, cod postal.

Daca ai un cont pe www.danielsavu.com, te rugam sa actualizezi informatiile ori de cite ori datele tale personale se modifica.

Comanda este considerata plasata la Furnizor in momentul in care Clientul ii transmite toate caracteristicile produsului dorit, de exemplu, dar nelimitandu-se la dimensiune, forma, personalizare cu mesaje sau imagini la alegerea Clientului. Executarea comenzii va incepe dupa ce Clientul prezinta dovada platii integrale a produsului comandat, si va fi livrata in termenul agreat de parti, care va fi diferit in functie de complexitatea si dimensiunea comenzii, implicand toate detaliile, incepand de la furnizarea materialelor pana la livrarea produsului final.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in urmatoarele conditii:

– indisponibilitatea materialelor;

– neincadrarea in timpul solicitat pentru efectuarea comenzii;

– lipsa unei comenzi ferme;

– furnizarea de date incomplete de catre Client;

– solicitarea personalizarii produsului cu mesaje/ imagini considerate de catre Furnizor ca fiind obscene sau ofensatoare;

– Clientul nu face dovada platii produsului comandat.

Plasarea unei comenzi se va face doar pe Site-ul www.danielsavu.com

Stabilirea detaliilor in vederea confectionarii unui produs facut pe dimensiunile si formele cerute, altele decat cele standard care sunt pe Site,  sau in vederea personalizarii cu mesaje sau imagini prin gravare cu laser sau prin alte mijloace, se face prin toate mijloacele de comunicare asociate Site-ului www.danielsavu.com, dar este necesara, in prealalbil, plasarea comenzii pe Site, iar odata cu aceasta exprimarea acordului tau asupra prevederilor prezentelor Termene si Conditii.

Prin plasarea pe Site a unei comenzi speciale in care Clientul furnizeaza catre PFA Savu C. Daniel detalii despre dimensiuni, material, forme, etc, Clientul isi exprima acordul ca dreptul de proprietate intelectuala asupra tuturor detaliilor furnizate, sa fie cedat catre PFA Savu C. Daniel.

Confirmarea preluarii comenzii Clientului se va face printr-un mesaj scris, explicit, care cuprinde toate datele si indicatiile furnizate de catre acesta, folosind modalitatea de comunicare agreata. Odata cu acordul scris al Clientului referitor la dimensiuni, forme, continutul mesajelor personalizate, urmat de dovada platii, se va trece la efectuarea comenzii, in termenul stabilit.

Termenul de executie al lucrarii variaza intre 1 si  30 de zile lucratoare, si incepe sa curga de la data la care Clientul prezinta Furnizorului dovada platii comenzii. In cazuri exceptionale, termenul de executie poate fi prelungit, in functie de complexitatea lucrarii, de dimensiunea  sau numarul produselor, de materialele folosite in vederea realizarii comenzii sau de gradul de incarcare al Furnizorului, cu acordul scris al Clientului in acest sens. Clientul poate refuza prelungirea termenului de executie si poate solicita returnarea sumei achitate care reprezinta contravaloarea produsului comandat.

Clientul poate renunta la comanda/produse fara a invoca niciu un motiv in termen de cel mult 14 zile de la primirea produselor. Orice cerere de renuntare la comanda, ulterioara termenului de 14 zile nu va fi luata in considerare.

Cererea Clientului de a returna un produs si de a primi contravalorea acestuia se va face in scris si se va aduce la cunostinta Furnizorului pe oricare dintre mijloacele de comunicare asociate site-ului www.danielsavu.com

In cazul renuntarii la comanda, produsele vor fi returnate Furnizorului in termenul prevazut mai sus, impreuna cu toate accesoriile  care le insoteau, si acolo unde este cazul, cu produsele promotionale care insoteau oferta respectiva, sarcina acoperirii costurilor returnarii produselor revenindu-i Clientului.

Restituirea contravalorii produsului se va efectua in maxim 14 zile calendaristice de la primirea de catre Furnizor a coletului continand produsul la care Clientul a renuntat. Furnizorul va achita Clientului si contravaloarea taxei de transport aferenta livrarii initiale a produsului,

Sunt exceptate de la dreptul de renuntare la comanda, conform art. 16 lit. c) din OUG nr. 34/2014, comenzile care contin o  cerere de personalizare prin gravura cu laser, cele confectionate dupa specificatiile Clientului, pentru care s-au primit indicatii specifice in vederea realizarii, cum ar fi dar nelimitandu-se la dimensiuni si forme diferite de modelul standard. Totodata sunt exceptate de la dreptul de renuntare comenzile pentru a caror executare au fost achizitionate materiale speciale si/sau s-a inceput efectuarea lucrarii la momentul primirii solicitarii in acest sena, a Clientului.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalajul original. Nu se accepta returnarea produselor folosite. Totodata, Clientul va returna odata cu produsele factura fiscala primita, certificatul de garantie al produsului, ambele in original, precum si orice alte accesorii ale produsului sau bonificatii primite de la Furnizor ca urmare a comenzii returnate, toate in perfecta stare de functionare.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza, si implicit, de a trimite inapoi catre Client orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic, deteriorate, sau nu este insotit de inscrisurile sau accesoriile acestuia. In acest caz, taxele de returnare vor fi suportate de catre Client iar Furnizorul va fi scutit de obligatia de a restitui Clientului contravaloarea produsului.

III. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Furnizorul se angajeaza sa respecte  confidentialitatea datelor tale si se angajeaza sa nu transmita datele  personale ale Clientului catre terti. Prin inregistrarea/ efectuarea unei comenzi pe www.danielsavu.com, Clientul isi exprima acordul ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date si sa fie prelucrate si utilizate pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate, cu mentiunea ca acestea pot fi sterse oricand, la cererea scrisa a Clientului. De asemenea, Clientul isi exprima acordul implicit de a primi informatii de la furnizor in scop publicitar, prin telefon, email, sms sau alte mijloace de comunicare, cu mentiunea ca primirea acestor informatii poate fi refuzata oricand de catre Client, printr-o cerere scrisa. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia  vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Furnizorul are obligatia si se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mai sus mentionate, datele personale furnizate de Client.

Toate conversatiile care au loc pe oricare dintre mijloacele de comunicare agreate, privind specificatii in vederea confectionarii si/sau personalizarii unui produs, vor fi stocate si folosite pentru efectuarea corecta a comenzii, pentru informare in vederea repararii produsului in cazul deteriorarii in timpul perioadei de garantie, sau ca mijloc probator. Prin plasarea unei comenzi pe www.danielsavu.com, Clientul isi exprima acordul asupra stocarii intregii conversatii ulterioare, necesare pentru stabilirea detaliilor confectionarii comenzii.

Prin plasarea unei comenzi pe Site iti exprimi acordul ca Furnizorul sa foloseasca fotografii cu produsele personalizate in actiuni de reclama, marketing si publicitate, exceptie facand cazul in care Clientul solicita ca acest lucru sa nu se intample. Solicitarea trebuie facuta in scris, pana la momentul livrarii produsului. Solicitarile primite dupa livrarea produsului, dupa postarea pe retelele sociale sau orice alta actiune de reclama, marketing si publicitate care a fost facuta folosind fotografiile respective, nu se iau in considerare.

IV. PERSONALIZAREA PRODUSELOR

Specificatiile referitoare la produsele personalizate prin modificarea formei sau prin inscriptionarea unui mesaj sau imagine, se vor insuma intr-un singur mesaj scris, transmis de catre Client Furnizorului, care va cuprinde toate specificatiile dorite de catre Client. Reclamatiile ulterioare, referitoare la prezenta sau lipsa unor detalii care au fost solicitate telefonic sau sub orice alta modalitate, alta decat scrisa, nu se vor lua in considerare.

Confirmarea preluarii comenzii Clientului se va face printr-un mesaj scris, explicit, transmis de catre Furnizor Clientului, care va cuprinde toate datele si indicatiile furnizate de Client. Odata cu acordul scris al Clientului referitor la dimensiuni, forme, continutul mesajelor personalizate, urmat de dovada platii, se va trece la efectuarea comenzii, in termenul stabilit.

Furnizorul nu isi asuma raspunderea pentru personalizarile prin gravura care contin greseli gramaticale, de punctuatie sau lipsa diacriticelor, daca textul a fost trimis astfel de catre Client. In cazul in care in comanda nu este mentionata dimensiunea textului/ imaginii, aranjarea si localizarea acestora pe produs sau orice alte specficatii legate de personalizarea produsului, acestea vor fi hotarate de catre Furnizor si nu pot fi imputate ulterior de catre Client ca fiind incorecte, neconforme sau inestetice. Exceptie face cazul in care Clientul pune la dispozitie o macheta grafica vectoriala, asupra detaliilor si in privinta carora va exista acordul comun al partilor.

V. METODE DE PLATA

Toate preturile sunt afisate explicit pe www.danielsavu.com, sunt exprimate in RON si contin TVA

Metoda de plata acceptata de Furnizor este plata prin transfer/ depunere bancara, in baza unei facturi proforme eliberata si transmisa Clientului cu 5 zile calendaristice inainte de inceperea prelucrarii comenzii. Furnizorul va incepe executarea lucrarii numai dupa ce Clientul ii transmite dovada platii integrale a produselor comandate.

VI. LIVRARE

Comenzile sunt livrate de curier, de Luni pana Vineri intre orele 9:00-16:00 la adresa mentionata in comanda. La cerere, curierul poate face livrari si Sambata.

Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat.

Furnizorul asigura gratuitatea transportului pe toata suprafata Romaniei, dar nu mai departe de aria de acoperire a firmelor de curierat cu care acesta  colaboreaza, si exceptand cazurile in care se adauga kilometri suplimentari, costurile care se adauga expeditiei din aceasta cauza urmand a fi suportate de catre Client.

Furnizorul nu isi  asuma raspunderea pentru comenzile livrate la termen, dar care nu ajung la destinatie din cauza firmei de curierat, drept pentru care nu se angajeaza sa ofere despagubiri in urma unor astfel de evenimente.

De asemenea, taxele ocazionate de imposibilitatea de predare a produsului de catre curier Clientului, cum ar fi lipsa Clientului de la domiciliu, indicarea unei adrese de livrare gresite, si alte asemenea situatii, precum si taxele de depozitare a produselor la firma de curierat, cad in sarcina Clientului, Furnizorul neavand nicio raspundere in astfel de situatii.

VII. GARANTIA PRODUSELOR

Furnizorul ofera garantie pentru produsele sale o perioada de 2 ani de la data livrarii produsului catre Client. In aceasta perioada, defectele care apar in urma procesului de fabricatie vor fi reparate sau produsul va fi inlocuit, dupa caz, pe cheltuiala Furnizorului.

Clientul are obligatia de a anunta, in scris, Furnizorul, despre aparitia defectelor, in termen de cel mult 2 luni de la data constatarii.

Furnizorul va repara sau va inlocui produsul intr-un termen stabilit de comun acord, in scris, cu Clientul, termen ce nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care Furnizorul a  intrat in posesia produsului defect.

Garantia nu se acorda produselor depozitate in aer liber sau in conditii de umiditate crescuta, folosite necorespunzator scopului pentru care au fost facute, alterate sau curatate prin metode improprii sau cu substante inadecvate.

Nu se considera defect de fabricatie imbatranirea pielii, proces in urma caruia nuanta materialului prinde tente mai inchise/deschise.

Nu constituie motiv de returnare pentru garantie  uzurile minore care pot fi reparate de catre Client, cu tratamentele pentru piele furnizate de PFA Savu C. Daniel, impreuna cu produsul, la cumpararea acestuia. Defectele care apar in urma netratarii temporare cu tratamentul mai sus mentionat, duce la pierderea garantiei.

Nerespectarea exacta a scopului pentru care a fost facut produsul si care duce la orice forme de deteriorare ca urmare a acestui fapt, cum ar fi intinderea, sifonarea, taierea, zgarierea produsului, etc, atrage dupa sine pierderea garantiei. (ex. Folosirea spatiilor destinate pentru carduri, in cazul portofelelor, pentru a depozita obiecte mai mari sau pentru a depozita mai mult de 1 card, etc)

Garantia nu acopera uzura normala a produsului sau orice forme de deteriorare accidentala.

De asemenea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale diferente de nuanta intre culorile afisate pe site si cele reale, daca acestea sunt datorate graficii site-ului. Nuantele pot fi diferite in functie de dispozitivul prin care Clientul acceseaza site-ul.

VIII. LITIGII

Orice litigiu intervenit intre Furnizor si Client va fi solutionat pe cale amiabila.

In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti din Romania, competenta acestora fiind cea stabilita de lege.