Astazi va aratam primul produs care a fost expus la Cluj in cadrul evenimentului Zain – Design Expressions. „DESIGN STARTS WITH A BLANK PAGE” sustin cei de la Zain. Deacord ! Toate proiectele noastre pornesc de la pagini goale care, usor, se umplu cu schite si masuratori. Chiar daca este foarte solicitant, desenele prind viata tot prin mainile noastre. Asta ne asigura ca fiecare produs care ne poarta semnatura, este perfect.

Produsul pe care il prezentam astazi este un vis-proiect mai vechi, care a prins forma odata cu provocarea si sustinerea celor de la Zain. Atat textura lemnului de esenta tare, cat si nuanta acestuia, contrasteaza placut cu pielea groasa de vita.

Finisajele speciale si tratamentele de imbatranire putin fortata, aduc pielii patina care ar aparea, in mod normal, dupa mult timp de purtare si pe care vrei, de fapt, sa o ai. Prin asta oferim satisfactia de a te bucura de piele, la aspectul ei maxim, inca de la inceput.

Aceasta gentuta e gandita sa poarte cu stil un macbook de 13 inch, cu incarcatorul aferent, niste acte si cateva unelte de scris, un telefon si o mica trusa de machiaj, daca e purtata de o EA, sau un kit complet de supravietuire, pentru un EL 🙂

Rigiditatea panourilor de lemn au doar avantaje in acest caz, deoarece accesul in interior se face rapid si usor. Geanta se inchide cu un fermoar metalic, puternic, de jur imprejur, care permite acesteia sa se deschida ca o carte.

Robust. Simplu. Frumos.

Mapa piele cu lemn lucrata manual

Mapa piele cu lemn lucrata manual

Mapa piele cu lemn lucrata manual

Mapa piele cu lemn lucrata manual

Mapa piele cu lemn lucrata manual