Acest rucsac l-am facut pentru mine, dar dupa ce a fost gata, mi-am dat seama cat de bine i-ar veni si Mirunei. Deci, este un rucsac unisex, un rucsac pe care fiecare dintre noi se grabeste sa il ia primul dimineata. A existat ideea sa mai facem unul…dar e mai palpitant asa si pare a fi cea mai apreciata geanta de pana acum – pentru ca sansa e doar de 50% sa fie a ta pentru o zi ­čÖé

Pe masura ce trece timpul, apar noi vise, iar aici e inca unul care a devenit realitate – aceesoriile pe care le folosim sa fie gandite, desenate si create in atelierul nostru, asa servind si conturand direct imaginea produselor pe care le facem.

Liniile oblice, perfecte, de pe geanta, si cusatura ordonata care le incadreaza, contrasteaza puternic cu luciul accesoriile metalice, aducand un echilibru perfect. Fiecare accesoriu in parte are aspectul unei mici bijuterii lucrate manual, finut, dar cu urmele prelucrarii, vizibile, confirmand autenticitatea.

Rucsacul este imaginea minimalismului intr-o geanta. Simplu, robust, cu modelul reliefat, model care este foarte placut la atingere si care intoarce privirile. Minimalist, dar nu trece neobservat ­čÖé

In pozele de mai joi, Miruna a fost cea care „a prins” rucsacul dimineata, iar cei de la┬áwandery.net┬áne-au surprins in niste poze frumoase.

pozele sunt realizate de prietnii nostrii de la Wandery, carora le multumim si ii apreciem

 https://wandery.net/