curea din piele naturala

300 lei

DESCRIERE PRODUS

-lucrata manual

-piele naturala de vita

-catarama din aluminiu reciclat, lucrata manual

-latime 4 cm

-marimi disponibile:

XS- 85 cm

S- 95 cm

M- 105 cm

L- 115 cm

XL- 125 cm

XXL- 135 cm

DISPONIBIL LA COMANDA

-personalizare prin gravura cu laser (logo, text sau imagine)

-modificare dimensiuni

Descriere

curea din piele naturala de vita, lucrata manual in atelierul nostru din Brasov, Romania.

Piele rigida de vita, cu grosime specifica pieilor special facute pentru curele. Tratamentul special aplicat acestui tip de piei, le confera o durata. De viata mai lunga si o rezistenta crescuta la intindere.

Liniile simple, fara cusaturi, cu canturi rotunjite si semifinisate, o fac o curea perfecta pentru genul de pantaloni atat de indragiti de orice barbat – blugii. Latimea curelei se potriveste perfect in gaicile panatlonilor, nefiind necesare ajustarile atat de. Suparatoare si stanjenitoare pe care cu totii incercam sa le evitam.

Disponibila pe 2 nuante de negru si 3 nuante de maro, intruneste cam toate dorintele purtatorilor de jeans.

Catarama din aluminiu reciclat este lucrata manual in atelierul nostru si a fost gandita. Special sa urmeze liniile aceluiasi tipar, la fel ca si pielea curelei. Fiecare catarama e o mica bijuterie si poartaun cod unic, fapt care, pe langa urmele. Prelucrarii, unice si ele pe fiecare piesa in parte, fac ca aceasta curea sa fie o piesa cu adevarat speciala.

Avand in vedere ca totul este lucrat manual, atat lungimea curelei cvat si latimea ei se poate face, la cerere, dupa nevoie si preferinta.

curea din piele naturala

Pielea rigida cu canturile drepte, in contrast cu ata groasa si luciul metalic al cataramei, dau un aspect placut si o alura barbateasca, robusta, acestei curele.

In linkul de mai jos gasesti o varianta de bratara care se poate face set cu aceasta curea:

https://danielsavu.com/magazin/bratara-din-piele-naturala-no-62/

Pentru a vedea comenzi speciale sau unicat, acceseaza pagina noastra de facebook:

https://www.facebook.com/byDanielSavu/

Deasemenea ne gasiti si pe Instagram, accesand link-ul:

https://www.instagram.com/daniel_savu_/

Simpla, deci frumoasa, mirosind puternic a taninuri si uleiuri vegetale, te face sa o privesti si sa o atingi mereu, atunci cand stai pe o banca, sau in masina, la semafor, doar ca sa simti textura pielii, apoi mirosul sa persiste, o vreme, pe maini…

De cand intra pielea in atelier sub forma unei role legate cu sfoara, care scartaie si miroase puternic a uleiuri vegetale, pana cand iese sub forma unui produs, este prelucrata doar manual, cu drag si rabdare, tinand cont de fiecare detaliu, astfel incat produsul finit sa fie perfect!

curea din piele naturala

curea din piele naturala

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top