Geanta din acest post este una speciala. Simpla si micuta, se imbina perfect atat cu tinutele lejere, cat si cu sacouri si haine cu linii elegante. Contrastul creat intre nuanta si textura pielii rigide si luciul accesoriilor metalice, pe de o parte, si contrastul dintre geanta si tesaturi, pe de alta parte, completeaza o tinuta care nu va trece neobservata.

Fiind atat de apreciata, am adaugat un nou element lantului pentru purtat pe umar, astfel incat geanta favorita sa poata fi purtata si in jurul taliei, ca o borseta. 2 in 1.

 Am pus o carabina care permite scurtarea lantului, astfel incat sa se aseze comod in jurul mijlocului. Pe langa faptul ca sustine borseta, sirul lucios de zale evidentiaza talia chiar si prin haine mai largi.
 Dimesiunile, gravurile sau alte detalii, se pot face dupa preferinta, astfel incat aceasta geanta sa se potriveasca perfect fiecarui stil.

genta din piele naturala cu lant    genta din piele naturala cu lant genta din piele naturala cu lant  genta din piele naturala cu lant genta din piele naturala cu lant genta din piele naturala cu lant  genta din piele naturala cu lant

Pentru detalii despre produs, acceseaza link-ul de mai jos:

https://danielsavu.com/magazin/geanta-din-piele-naturala-no-11/