Unul dintre produsele cu care ma mandresc deseori, este rucsacul din piele si lemn, Amprenta! Acest model de rucsac l-am avut expus si la Noaptea alba a designerilor si creatorilor de propdus 2016 (postarea despre acea experienta o puteti vedea aici: https://danielsavu.com/noaptea-alba-designerilor-si-creatorilor-de-produs-2016/ )

De ce Amprenta?  Acesta e cuvantul care imbina si exprima cel mai bine cele cateva nopti si zile in care am gandit detaliile, am desenat si creat acest rucsac.

La combinatia de lemn cu piele visam inca de la inceput… de fapt asa a inceput munca mea!

Imi amintesc dupa ce am terminat de facut cele 538 de gauri in lemn, la acest rucsac, una cate una cu masina de gaurit, cu ce infrigurare am dat celelalte 746 de gauri in piele, ca apoi sa ma apuc de cusut. ..a fost o noapte lunga, dar am plecat  de la atelier cu prototipul pe care il port aproape zilnic de atunci! Simplu si foarte util, peste tot pe unde apare, atrage complimente.

Desi acest model a fost imbunatatit, urmatorul o sa mai aiba ceva detalii in plus fata de ultimul…ca sa nu mai vorbim de celelalte produse care au aparut dupa acest model 🙂 dar toate la timpul lor!

Sedinta foto este opera a 2 fotografi dragi mie 🙂 Miruna si Sergiu Arbanas. Fotografiile sunt extraordinare, rucsacul e redat in toata splendoarea lui…si eu, eh, pe acolo :))

Un lucru pe care oricat de mult mi-as dori, fotografiile nu pot sa il redea , este mirosul de piele proaspat tabacita! De fiecare data cand deschid rucsacul inspir cu nesat… pe langa mirosul de piele, orele de munca au si ele mirosul lor! Cel care poarta acest rucsac, poarta cu el si niste ore din timpul meu 🙂

Poze:

 

rucsac lucrat manual din piele si lemn

img_3035_fotor

img_3041_fotor

img_3049_fotor

 

img_3057_fotor

img_3073_fotor

img_3081_fotor

img_3088_fotor

img_3089_fotor

 

img_3106_fotor

img_3116_fotor

img_3141_fotor

 

img_6783_fotor

img_6805_fotor

 

Pentru mai multe datalii despre produs, acceseaza linkul de mai jos:

https://danielsavu.com/magazin/rucsac-din-piele-naturala-no-30/