Lucrez deja de 3 ani sub sigla genuineleather.

geuineleather.

 

Cand am inceput, ma gandeam ca nu o sa combin niciodata pielea cu alte materiale!…dar pe masura ce a trecut timpul, tot felul de proiecte noi imi veneau in minte si treceau pe hartie, proiecte care vibrau prin diversitatea culorilor, texturilor si a contrastului dintre ele, lucru care nu era posibil folosind doar piele, asa ca intrebarea care aparea tot mai des era: scriem genuineleather. pe lemn??!… sau cauciuc, sau canepa?…. raspunsul era evident, asa ca urmatoarea intrebare era: atunci ce sa fie?

Avand in vedere ca tot ceea ce fac apare in urma multor vise si schite, iar produsele, incepand de la debitarea si vopsirea pielii pana la coasere si ultimele finisaje, sunt facute manual, m-am gandit ca trebuie sa fie un cuvant sau ceva care sa spuna faptul ca acestea poarta o amprenta. Au fost cateva variante, a fost un sondaj intre prieteni si am ramas la o varianta care desi este folosita aproape de catre toti cei din bransa, mi s-a parut cea mai autentica: Daniel Savu. Numele site-ului unde vor aparea produsele, va fi schimbat in www.danielsavu.com si o semnatura olografa o sa confirme autenticitatea fiecarui produs care va pleca din atelier.

Desi e un singur nume, in spatele lui e munca mai multor oameni care imi urmaresc indeaproape evolutia, ma sustin, ma incurajeaza si carora le sunt atat de multumitor!

Astfel, vom incepe luna Mai autentic si cu un nume nou, a carui amprenta visam sa se vada in mai multe domenii… dar toate la vremea lor!

Daniel Savu