Geanta din piele naturala no.15 este lucrata manual, din piele naturala, in Brasov, Romania.

Volumul generos al gentii contrasteaza placut cu manerele inguste si capsele aurii, elegante.  Echilibrul dat de lungimea maerelor si distanta dintre prinderile pe corpul gentii, face din purtatul pe umar o placere!

Viata lunga a manerelor, care mereu se rup la gentile voluminoase, este asigurata de pielea groasa, special tratata pentru rezistenta la intindere, si prinderea minimalista cu nituri metalice.

La o privire mai atenta, apar multe detalii care sporesc frumusetea acestei genti. Cusatura cu ata cerata din material sintetic, rezistenta la uzura, raze UV si umezeala, ofera gentii trainicie si un aspect placut. E o placere sa privesti sirul ordonat de gauri din care intra si ies ochiurile de ata, trasand mereu o linie clara la o distanta de cativa mm fata de margini. Apoi gaurile care redau foarte simplist un model de romburi, vizibil pe ambele parti…. toate acestea + mirosul puternic de taninuri si uleiuri vegetale te fac sa o analizezi atent, intorcand-o pe toate partile! Te trezesti ca o atingi mereu, atunci cand stai pe o banca, sau in masina, la semafor, doar ca sa simti textura pielii, apoi mirosul sa persiste, o vreme, pe maini…

De cand intra pielea in atelier sub forma unei role legate cu sfoara, care scartaie si miroase puternic a uleiuri vegetale, pana cand iese sub forma unei genti, este prelucrata doar manual.

Accesoriile simple din otel inoxidabil, ofera gentii o durata lunga de viata si frumusetea pe care doar simplitatea o poate da.

Amestecul de vopsele si nuante e un aspect care niciodata nu iese la fel, ceea ce face ca si din acest punct de vedere, fiecare geanta sa fie unica.

Uzura care apare in urma folosirii nu face decat sa infrumuseteze geanta. Pielea folosita are o frumusete aparte. In locurile unde zgarieturile scot la iveala nuanta deschisa a acesteia sau doar pentru o improspatare a culorii si mirosului, se aplica tratamentul care insoteste geanta, conform instructiunilor. Dupa ce solutia a fost absorbita in intregime, se lustruieste pielea cu o perie sau o carpa din bumbac.

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

Pentru detalii despre geanta, acceseaza link-ul:

https://danielsavu.com/magazin/geanta-din-piele-naturala-no-15/

 

 

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala

geanta din piele naturala