Am spus de mai multe ori ca, la un moment dat, ideile pe care le avem in domeniul HOME DESIGN trebuie sa se materializeze.

Lucram, visam si ne gandim de mai multe luni la acest proiect. Rezultatul weekendurilor prelungite in care am muncit din greu, cu drag, dar din greu, ca aceste visuri sa prinda forma, ne incanta extraordinar de tare!

Toate aceste idei au inceput sa prinda contur in mintea noastra acum cativa ani, cand am inceput proiectul cu genuineleather.

In timp ce lucram cu piele si ne bateam capul cu forme, dimensiuni, cusaturi si culori de genti si portofele, pe de o parte, pe cealalta parte amenajam incet locuinta in care ne mutaseram. Voiam lucruri pe care nu le gaseam si ne frustra teribil. Se pare ca acea nemultumire a dat nastere la ceva bun ­čÖé Am hotarat sa facem noi ceea ce nu gaseam, venind astfel in intampinarea unei nevoi pe care o auzeam rostita tot mai des printre prieteni.

Produsele noastre se prelucreaza manual. Integral. Rezultatele, experienta si feedback-ul clientilor pe care le avem deja in urma prelucrarii manuale a produselor din piele, ne confirma faptul ca am facut un lucru bun.

Industrializarea produce cantitate, deasemenea poate produce calitate, dar nu poate niciodata sa dea unui produs povestea si incarcatura emotionala data de orele sau chiar zilele de modelare manuala, cu drag si rabdare, pe care le are un produs prelucrat astfel. Un asemenea produs poarta cu sine o bucata din viata celui care l-a facut. Asta e liantul care tine toate materialele impreuna. Mai mult de atat, nu vor exista niciodata 2 produse identice, ceea ce e un lucru exceptional!

Prelucrand manual, trebuie timp, iar acest lucru, in aceasta lume a vitezei, este cea mai scumpa resursa, pentru ca odata trecut, e irecuperabil. Deci, cele mai scumpe materiale pentru produsele noastre! ­čÖé

Pe langa asta, nerabdarea cu care astepti un produs, stiind ca se face special pentru tine, aduce un plus de valoare acestuia si te face sa te simti parte din crearea lui.

Folosim materiale produse in Romania, sustinand astfel, chiar daca la un nivel micut inca, economia tarii noastre.

Oameni care nu au avut niciodata oportunitatea sa isi dezvolte aptitudinile artistice, din multe si diverse motive, vor avea de acum, un loc primitor unde vor fi incurajati si sustinuti. Astfel, la achizitionarea unuia dintre produsele noastre, primesti un unicat plin de personalitate, iar pe langa asta sustii povestea altor artisti care se vor alatura acestui proiect.

Multumim pentru incredere si sustinere!

Pentru a urmari postarile cu noile produse, atasam mai jos linkuri pentru conturile de facebook si instagram:

https://web.facebook.com/HOME-by-DanielSavu-2149263385357300/

 

https://www.instagram.com/home_by_daniel_savu_/?hl=en